PAHA VIIKKO!

Huippuluokan liveräppiä, biittejä, burgereita… kaikki tänä viikonloppuna niissä parissa korttelissa, joissa ”ei koskaan tapahdu mitään”.

 

Perjantaina Klubin Ilta-kerroksessa livenä superluotettavat, viihdyttävät ja kiihdyttävät Jodarok, JV ja Kriso K, sekä erikoisvieraana yksi maan kiistatta kovimmista rap-artisteista, mitä tulee skillsien, sisällön ja tyylien määrään; Alamaa.

juliste-jodajvkriso_netti

Jodarok on kaikille suomirapin ystäville tuttu tapaus; Kemmuru, soolotuotannot, Aivovuoto.
Myös Jodarok Trio -niminen karavaani on kiertänyt maita ja mantuja, mm. viime kesän pimeä H2ö-keikka lienee monella muistissa. Tällä kertaa trion mukana on todella odotettua sooloalbumiaan valmistelevan vakiojäsen JV:n ja Jodan itsensä lisäksi Jyväskylän suurmies Kriso K.

Kriso esiintyi yhdessä Aren kanssa mm. taannoisella Lord Finesse & Percee P -keikalla, eikä tästä maasta yhtä hyvin mainittujen legendojen lämppäriksi sopivaa kaksikkoa olisi löytynytkään. Allekirjoittaneen suojauksen laski täydellisesti Krison vuosia sitten pudottama laini ”jo pienenä tiesin et must tulee ison’ Diamond D”.

Alamaa tuli 2000-luvun alkupuolella tutuksi yhteistyöstään toisen pohjanmaa-OG:n, Solosen kanssa. Nyttemmin kaikille tuttu Solonen & Kosola -kaksikko on vienyt hommaa ns. isompaan suuntaan, kun taas Alamaa on pysynyt poissa hesoista, ja työstänyt tukevaa tarinointiaan kotikonnuilla Pietarsaaressa.
Todella hämmentävää onkin, miten ns suuri yleisö ei edelleenkään ole Alamaata löytänyt, vaikka toki
Roihis Musican kautta vuonna 2011 ilmestynyt Pieni Suuri Mies -albumi monet vakuutti.
Alamaan biiseissä kuullaan usein myös yhtä niistä todella harvoista nais-lauluäänistä, jotka eivät rap-viitekehyksessä aiheuta myötähäpeää. Supersielukkaan soundin omaava Anniina on lavalla myös Klubin keikalla.

Liput perjantain toimintoihin saat halvimmalla Asemalta, ennakkohintaan 9€/kpl (vain käteinen). Ovelta ostettaessa lipun hinta on 11€.

BEATS&BURGERS

Lauantaina homma jatkuu matalammalla profiililla, mutta sitäkin maukkaammissa merkeissä.
Asema R.A.V.I.N.T.O.L.A. alias Beats and Burgers -ilta saa ensi kierroksensa Pikku-Torressa.
djsucks! ja DJ Routalempi tarjoilevat soundit, ravintolan keittiö puolestaan ruuat. Keittiö on avoinna aina klo 01.30 saakka, joten sunnuntai-aamun pahimmat mässyt voi hoitaa jo yöllä. Levyvalinnat alkaen klo 22, jatkuen 02.30 saakka. Vapaa pääsy!

#turuseikoskaantapahdumitään